MANOLO

MANOLO

Friday 29 September

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 21:45, Main programme: 22:15

Ticket € 13,00

For members

Price including € 2,00 service fee
Excluding € 4,00 monthly membership

Price including € 2,00 service fee
Excluding € 4,00 monthly membership

MANOLO is een toetsenist, bandleider en producer uit Amsterdam die samen met zijn band een eclectische sound neerzet met stevige grooves. Na zijn studies klassieke en jazz piano, deelname aan het grenzeloze supertalentenorkest NJJO en veel studio en live sessiewerk, besloot MANOLO in 2022 meer tijd voor zijn eigen muziek te maken. Verdieping in zijn Antilliaanse roots bracht hem daarbij ook op het pad van de dansbare ritmes. Hij formeerde zijn eigen band, experimenteerde met beats en sounds en vond zijn eigen dance-concept in een live-band-jasje met een jaren tachtig twist; vrolijkheid én diepgang gegarandeerd.

In 2022 werkte hij aan zijn frisse debuut-EP ‘Or Is It?’ met invloeden van discofunk, warehouse en Herbie Hancock. Op 29 september zal de EP gereleased worden in Paradiso, het belooft een funky avond te worden.

Line-up

Upstairs Room

    How to get to Paradiso

    Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

    Paradiso Programme

    What's on