MANOLO

MANOLO

Friday 29 September

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:45, Hoofdprogramma: 22:15

Ticket € 13,00

Voor leden

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

MANOLO is een toetsenist, bandleider en producer uit Amsterdam die samen met zijn band een eclectische sound neerzet met stevige grooves. Na zijn studies klassieke en jazz piano, deelname aan het grenzeloze supertalentenorkest NJJO en veel studio en live sessiewerk, besloot MANOLO in 2022 meer tijd voor zijn eigen muziek te maken. Verdieping in zijn Antilliaanse roots bracht hem daarbij ook op het pad van de dansbare ritmes. Hij formeerde zijn eigen band, experimenteerde met beats en sounds en vond zijn eigen dance-concept in een live-band-jasje met een jaren tachtig twist; vrolijkheid én diepgang gegarandeerd.

In 2022 werkte hij aan zijn frisse debuut-EP ‘Or Is It?’ met invloeden van discofunk, warehouse en Herbie Hancock. Op 29 september zal de EP gereleased worden in Paradiso, het belooft een funky avond te worden.

Line-up

Bovenzaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma