What's on
780700dd92ba953dcb

Malik Montana

Saturday 23 November

In Tolhuistuin - Club

Doors: 19:00, Main programme: 20:00

Including day membership

Malik Montana is een rapper van Afghaanse/Poolse afkomst. Sinds 2008 maakt hij muziek onder het pseudoniem Malik Montana. Hij begon eerst in het Engels, samen met een andere Pools-Duitse rapper, Sentino. In 2015 begon hij met het maken van trap in het Pools en debuteerde hij met het nummer ‘NaNaNa’. Sindsdien is hij een van de populairste rappers in Polen.

Hij bracht zijn debuut-EP ‘Haram Masari’ uit in 2016 en opvolger ‘Naajak’ in 2017. Ook in de jaren daarna brachten jaarlijke projecten uit. Zijn meest recente album ‘Adwokat Diabla’ is sinds de release in maart 2023 al vier keer platina gecertificeerd.

Line-up

Club

  • Malik Montana
Malik Montana

Malik Montana

Robię Yeah (feat. K Koke)

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on