Programma
780700dd92ba953dcb

Malik Montana

zaterdag 23 november

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Inclusief daglidmaatschap

Malik Montana is een rapper van Afghaanse/Poolse afkomst. Sinds 2008 maakt hij muziek onder het pseudoniem Malik Montana. Hij begon eerst in het Engels, samen met een andere Pools-Duitse rapper, Sentino. In 2015 begon hij met het maken van trap in het Pools en debuteerde hij met het nummer ‘NaNaNa’. Sindsdien is hij een van de populairste rappers in Polen.

Hij bracht zijn debuut-EP ‘Haram Masari’ uit in 2016 en opvolger ‘Naajak’ in 2017. Ook in de jaren daarna brachten jaarlijke projecten uit. Zijn meest recente album ‘Adwokat Diabla’ is sinds de release in maart 2023 al vier keer platina gecertificeerd.

Line-up

Club

  • Malik Montana
Malik Montana

Malik Montana

Robię Yeah (feat. K Koke)

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma