What's on
Sofia Cremaschi0004 21mb

Lord Apex

Lord Apex

vrijdag 3 november 2023

vrijdag 3 november 2023

In Bitterzoet

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

Het concert van Lord Apex in Bitterzoet op vrijdag 3 november 2023 is verplaatst naar zondag 10 maart 2024. De aanvangstijd is niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Lord Apex is een zeldzaam personage, zijn muzikale kennis is oneindig en dat blijkt uit de producers, muzikanten, artiesten en DJ's waarmee hij samenwerkt. Hij is een student van het vak. De invloeden gaan verder dan alleen de muziek zelf, je hoort tonen van Madlib, J Dilla en MF DOOM. Dat is een behoorlijk solide referentiepunt om naar te streven.

Hij startte het jaar 2022 met release van 'The Bullshit', geproduceerd door Cookin' Soul, een aanstekelijk, pulserend nummer dat afwijkt van de dromerige, nonchalante sfeer die fans misschien gewend waren van nummers zoals ‘Smoke Sessions Vol. 2’, ‘Supply & Demand’ en het recentere SSV3. De release van het gezamenlijke album met Cookin' Soul, ‘Off The Strength’, was opnieuw een meesterzet en een voorbeeld van éen van zijn sterkste eigenschappen, namelijk zijn vermogen om filmische projecten te creëren met individuele producers. Hij maakte zijn debuut in Nederland als support voor Action Bronson. Dit jaar staat hij in Bitterzoet voor zijn eigen show.

View event on Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Lord Apex
Lord Apex

Lord Apex

Stars In Their Eyes

Lord Apex op Spotify

How to get to Bitterzoet

Bitterzoet is located close to Amsterdam Central station. From there you can walk to the venue. There are limited and busy parking lots in the area. 

Paradiso Programme

What's on