Programma
Sofia Cremaschi0004 21mb

Lord Apex

Lord Apex

Friday 3 November 2023

Friday 3 November 2023

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Lord Apex in Bitterzoet op vrijdag 3 november 2023 is verplaatst naar zondag 10 maart 2024. De aanvangstijd is niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Lord Apex is een zeldzaam personage, zijn muzikale kennis is oneindig en dat blijkt uit de producers, muzikanten, artiesten en DJ's waarmee hij samenwerkt. Hij is een student van het vak. Zo hoor je onder anderen de invloeden van Madlib, J Dilla en MF DOOM. 

Hij startte het jaar 2022 met release van 'The Bullshit', geproduceerd door Cookin' Soul, een aanstekelijk, pulserend nummer dat afwijkt van de dromerige, nonchalante sfeer die fans misschien gewend waren van nummers zoals ‘Smoke Sessions Vol. 2’, ‘Supply & Demand’ en het recentere SSV3. De release van het gezamenlijke album met Cookin' Soul, ‘Off The Strength’, was opnieuw een meesterzet en een voorbeeld van éen van zijn sterkste eigenschappen, namelijk zijn vermogen om filmische projecten te creëren met individuele producers. Hij maakte zijn debuut in Nederland als support voor Action Bronson. Dit jaar staat hij in Bitterzoet voor zijn eigen show.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Lord Apex
Lord Apex

Lord Apex

Stars In Their Eyes

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Lord Apex op Spotify

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma