What's on
VH liveresort chipta

Live Resort

Live Resort

Sunday 7 April 2024

Sunday 7 April 2024

In Doka

Doors: 15:00, Main programme: 15:30

Badtime Dorpsstraat 3 Stella

Op zondag 7 april wordt het Volkshotel omgetoverd tot een muziektempel met concerten van opkomende bands en live acts verspreid over de 9 verdiepingen van het hotel. Indiestad, 3VOOR12, Excelsior Recordings, Roodkapje, Conservatorium Amsterdam en Broedplaats VKG hebben samen een programma samengesteld. Maak je klaar om door het hotel te dwalen, om bijna elke hoek een podium te vinden en je nieuwe favoriete artiesten te ontdekken. 

View event on Facebook

Line-up

Other location

  • badtime
  • dorpsstraat 3
  • Stella

Badtime

In 2020 begon een samenwerking op het gebied van beeldende kunst tussen Kevin Schuit en Ioana Ciora, resulterend in een eigen universum. De soundtrack van hun tekeningen kan worden omschreven als sinister en somber, maar tegelijkertijd energiek en levendig, met elektronische drumbeats, pulserende baslijnen, hypnotiserende synths en krachtige punkgitaren.

Dorpsstraat 3

De muziek van Dorpsstraat 3 balanceert tussen post-punk en synthwave, waarbij inspiratie wordt geput uit diverse muziekstijlen en periodes vanuit verschillende geografische locaties en tijdperken. Deze combinatie wordt naadloos samengebracht, soms vertrouwd en soms verrassend, waardoor Dorpsstraat 3 verhalen vertelt die uniek en verfrissend zijn.

Stella

De Amsterdamse soft-grungeband Stella sleept je mee door haar wereld vol lange nachten en tweestrijdige gedachten. Sobere popliedjes met een donker randje en doelgerichte zanglijnen die doen herinneren aan de 90's. Met inspiraties als Big Thief, PJ Harvey en No Doubt.

Gratis met Indiestadpas 2024

Live Resort is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024. De Indiestadpas 2024 is verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Kun je niet meer? Mail dan naar [email protected] zodat we iemand anders blij kunnen maken met jouw plekje. 

Op dit moment zitten de aanmeldingen vol. Kun je niet meer komen? Stuur een mail naar [email protected] zodat je nog iemand anders blij kunt maken met jouw plekje.

Meld je aan voor dit event
Gratis met de Indiestadpas 2023

How to get to Doka

Doka is te vinden in de kelder van het gebouw van het Volkshotel aan de Wibautstraat 150. Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer, het meest nabij gelegen treinstation is Amsterdam Amstel.

Paradiso Programme

What's on