Programma
VH liveresort chipta

Live Resort

Live Resort

zondag 7 april 2024

zondag 7 april 2024

In Doka

Zaal open: 15:00, Hoofdprogramma: 15:30

Dit programma is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024. Aanmelden kan via de link onderaan de pagina. Let op: wegens de beperkte capaciteit zijn er slechts 100 plekken voor pashouders. 

De kaartverkoop verloopt via Volkshotel.

Badtime Dorpsstraat 3 Stella

Op zondag 7 april wordt het Volkshotel omgetoverd tot een muziektempel met concerten van opkomende bands en live acts verspreid over de 9 verdiepingen van het hotel. Indiestad, 3VOOR12, Excelsior Recordings, Roodkapje, Conservatorium Amsterdam en Broedplaats VKG hebben samen een programma samengesteld. Maak je klaar om door het hotel te dwalen, om bijna elke hoek een podium te vinden en je nieuwe favoriete artiesten te ontdekken. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Externe locatie

  • badtime
  • dorpsstraat 3
  • Stella

Badtime

Badtime is in 2020 door Kevin Schuit en Ioana Ciora opgericht. Het is een multidisciplinair kunstproject met een sinistere, energieke soundtrack die elektronische drumbeats, pulserende baslijnen, hypnotiserende synths en meeslepende punkgitaren combineert.

Dorpsstraat 3

De muziek van Dorpsstraat 3 balanceert tussen post-punk en synthwave, waarbij inspiratie wordt geput uit diverse muziekstijlen en periodes vanuit verschillende geografische locaties en tijdperken. Deze combinatie wordt naadloos samengebracht, soms vertrouwd en soms verrassend, waardoor Dorpsstraat 3 verhalen vertelt die uniek en verfrissend zijn.

Paradiso Vinyl Club

Tijdens dit evenement zal Dorpsstraat 3 hun nieuwste release aan het publiek presenteren. De exclusieve vinyl single is verkrijgbaar via Paradiso Vinyl Club en bevat de nummers 'Dans Met Ons' en 'Koper'. Leden van Paradiso Vinyl Club ontvangen de single al eerder in hun brievenbus. Tevens treedt ook de band Stella op, welke in 2023 een exclusieve single bij Paradiso Vinyl Club uitbrachten. Ben jij lid van Paradiso Vinyl Club en wil je hierbij zijn? Stuur een mail naar [email protected] met als onderwerp ‘Live Resort’ en of je in je eentje komt of met een +1. Let op! De gastenlijst is beperkt. Nog geen lidmaatschap? Word nu voor 7,50 euro per maand lid en ontvang al onze releases en extra’s thuis en maak kans op concertkaarten voor de releaseshows. Klik hieronder voor meer informatie over de Paradiso Vinyl Club.

Stella

De Amsterdamse soft-grungeband Stella sleept je mee door haar wereld vol lange nachten en tweestrijdige gedachten. Sobere popliedjes met een donker randje en doelgerichte zanglijnen die doen herinneren aan de 90's. Met inspiraties als Big Thief, PJ Harvey en No Doubt.

Gratis met Indiestadpas 2024

Live Resort is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024. De Indiestadpas 2024 is verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. 

Meld je aan voor dit event
Gratis met de Indiestadpas 2023

Route naar Doka

Paradiso Programme

Programma