What's on
02 Linde Schöne By Atlynn Vrolijk

Linde Schöne

Linde Schöne

donderdag 22 juni 2017

donderdag 22 juni 2017

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 19:30, Main programme: 20:00

Uit het ogenschijnlijke niets was daar Linde Schöne (1993). De Nijmeegse zangeres tekent in 2014 bij Noah’s Ark en werkt vanaf dan in stilte aan 'Liefde van de Vloer', haar debuut EP die in september 2016 verschijnt. Gelijk na de release maakt Linde indruk met haar liedjes. Ze schrijft realer-than-life teksten die gaan over liefde, de pijn en het geluk, vanaf een plek die vanuit een hiphop state of mind lijkt te komen. Deze combinatie, samen met haar sterke uitstraling en goede live-performance zorgt voor een vliegende start. Na optredens bij onder meer DWDD en 3FM wordt haar show op Noorderslag beoordeelt tot één van de beste van het hele showcase-festival. Singles als 'Club Overleeft Wel', 'Sorry Maar' en 'Liefde van de Vloer' vestigen haar zodanig dat ze een half jaar na haar debuut al voor een 3FM Award wordt genomineerd in de categorie Beste Artiest.

‘Linde van Nimma’ is de naam van de nieuwe EP waarop wederom een nieuwe Linde Schöne is te horen. De producties op de EP worden geheel verzorgd door producer Boeboe en de EP zal half juni verschijnen onder Noah's Ark.

View event on Facebook

Line-up

Upstairs Room

  • Linde Schöne
Linde

Sorry Maar

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on