Programma
02 Linde Schöne By Atlynn Vrolijk

Linde Schöne

Linde Schöne

donderdag 22 juni 2017

donderdag 22 juni 2017

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Uit het ogenschijnlijke niets was daar Linde Schöne (1993). De Nijmeegse zangeres tekent in 2014 bij Noah’s Ark en werkt vanaf dan in stilte aan 'Liefde van de Vloer', haar debuut EP die in september 2016 verschijnt. Gelijk na de release maakt Linde indruk met haar liedjes. Ze schrijft realer-than-life teksten die gaan over liefde, de pijn en het geluk, vanaf een plek die vanuit een hiphop state of mind lijkt te komen. Deze combinatie, samen met haar sterke uitstraling en goede live-performance zorgt voor een vliegende start. Na optredens bij onder meer DWDD en 3FM wordt haar show op Noorderslag beoordeelt tot één van de beste van het hele showcase-festival. Singles als 'Club Overleeft Wel', 'Sorry Maar' en 'Liefde van de Vloer' vestigen haar zodanig dat ze een half jaar na haar debuut al voor een 3FM Award wordt genomineerd in de categorie Beste Artiest.

‘Linde van Nimma’ is de naam van de nieuwe EP waarop wederom een nieuwe Linde Schöne is te horen. De producties op de EP worden geheel verzorgd door producer Boeboe en de EP zal half juni verschijnen onder Noah's Ark.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Linde Schöne
Linde

Sorry Maar

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma