What's on
Jyoty web

Jyoty presents Homegrown

Jyoty presents Homegrown

vrijdag 4 november 2022

vrijdag 4 november 2022

In Paradiso - Main Hall

Doors: 23:59, Main programme: 23:59

  • Access 18 years and over only

De in Amsterdam geboren en in Londen gevestigde Jyoty is uitgegroeid tot een van de meest geliefde figuren van de afro-elektronische scene. Je kan haar kennen van haar Boiler Room-sessie, waar haar persoonlijkheid alleen al de deur opende om shows te hosten voor het platform. Al snel volgde een vaste stek op het wereldberoemde radiostation Rinse FM, waar haar gave voor het ontdekken van nieuwe muziek en haar charmes al snel duizenden vaste luisteraars van over de hele wereld opleverden. 

Na een succesvolle editie in Parallel keert Jyoty met haar eigen clubavond 'HOMEGROWN' terug naar de stad waar ze opgroeide: Amsterdam. HOMEGROWN is een omgeving waar Jyoty acts mee naartoe neemt die, waar ze ook vandaan komen, volgens haar van hetzelfde 'thuis' komen als haar: op basis van wat ze spelen, hoe ze denken en waar ze voor staan.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Lil Silva
  • Kinnari
  • DRKNGHTS
Hqdefault 220902 172339

Jyoty

Boiler Room London

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on