Programma
Jyoty web

Jyoty presents Homegrown

Jyoty presents Homegrown

vrijdag 4 november 2022

vrijdag 4 november 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:59, Hoofdprogramma: 23:59

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

De in Amsterdam geboren en in Londen gevestigde Jyoty is uitgegroeid tot een van de meest geliefde figuren van de afro-elektronische scene. Je kan haar kennen van haar Boiler Room-sessie, waar haar persoonlijkheid alleen al de deur opende om shows te hosten voor het platform. Al snel volgde een vaste stek op het wereldberoemde radiostation Rinse FM, waar haar gave voor het ontdekken van nieuwe muziek en haar charmes al snel duizenden vaste luisteraars van over de hele wereld opleverden. 

Na een succesvolle editie in Parallel keert Jyoty met haar eigen clubavond 'HOMEGROWN' terug naar de stad waar ze opgroeide: Amsterdam. HOMEGROWN is een omgeving waar Jyoty acts mee naartoe neemt die, waar ze ook vandaan komen, volgens haar van hetzelfde 'thuis' komen als haar: op basis van wat ze spelen, hoe ze denken en waar ze voor staan.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Lil Silva
  • Kinnari
  • DRKNGHTS
Hqdefault 220902 172339

Jyoty

Boiler Room London

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma