What's on
Joy anonymous web

Postponed

Joy (Anonymous)

Joy (Anonymous)

Saturday 16 March

Saturday 16 March

In Bitterzoet

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

This concert is postponed to April 8, 2024 in Tolhuistuin. The times have not changed. Purchased tickets remain valid for the new date. All ticket buyers will receive an email with further details.

Het Londense dj-duo Joy Anonymous schoot tijdens de coronaperiode als een raket naar de top van de Britse dance-scene. Hoe ze dit flikten, ontstond uit grote verveling. Vastgekleefd aan de bank zagen Henry Counsell en Louis Curran plots hun kans schoon, schraapten al hun muziekspullen bij elkaar en zetten de muziek hard aan op de Londense South Bank. Soms wel vijf dagen achter elkaar, organiseerden de twee vrienden spontane pop-up shows waarbij ze zelfs het publiek uitnodigden om achter de microfoon te staan, en vervolgens groeide de kleine aanhang uit tot grote blockparty's. 

Het creatieve initiatief van de jongens bleef niet onopgemerkt: zo trokken ze de aandacht van Fred again.. en onder de vleugel van de superster brachten ze muziek uit en mochten ze mee op wereldtour als voorprogramma. In 2023 brengt het duo een nieuw album uit getiteld 'Cult Classics', en zijn ze met hun succesvolle singles als 'JOY (In Me All The Time)' & 'JOY (God Only Knows)' klaargestoomd om de rest van de wereld te veroveren met hun house-, garage- en bassplaten.

View event on Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Joy Anonymous
Joy Anonymous

Joy Anonymous

Mixmag

How to get to Bitterzoet

Bitterzoet is located close to Amsterdam Central station. From there you can walk to the venue. There are limited and busy parking lots in the area. 

Paradiso Programme

What's on