Programma
Joy anonymous web

Joy (Anonymous)

Joy (Anonymous)

Saturday 16 March 2024

Saturday 16 March 2024

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is verplaatst naar 8 april 2024 in Tolhuistuin. De aanvangstijd is niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Het Londense dj-duo Joy Anonymous schoot tijdens de coronaperiode als een raket naar de top van de Britse dance-scene. Hoe ze dit flikten, ontstond uit grote verveling. Vastgekleefd aan de bank zagen Henry Counsell en Louis Curran plots hun kans schoon, schraapten al hun muziekspullen bij elkaar en zetten de muziek hard aan op de Londense South Bank. Soms wel vijf dagen achter elkaar, organiseerden de twee vrienden spontane pop-up shows waarbij ze zelfs het publiek uitnodigden om achter de microfoon te staan, en vervolgens groeide de kleine aanhang uit tot grote blockparty's. 

Het creatieve initiatief van de jongens bleef niet onopgemerkt: zo trokken ze de aandacht van Fred again.. en onder de vleugel van de superster brachten ze muziek uit en mochten ze mee op wereldtour als voorprogramma. In 2023 brengt het duo een nieuw album uit getiteld 'Cult Classics', en zijn ze met hun succesvolle singles als 'JOY (In Me All The Time)' & 'JOY (God Only Knows)' klaargestoomd om de rest van de wereld te veroveren met hun house-, garage- en bassplaten.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Joy Anonymous
Joy Anonymous

Joy Anonymous

Mixmag

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma