Programma
Joy anonymous web

Joy (Anonymous) + Might Delete Later

Joy (Anonymous) + Might Delete Later

maandag 8 april 2024

maandag 8 april 2024

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste concert van 16 maart in Bitterzoet. Tickets gekocht voor die datum en locatie zijn ook geldig voor deze datum.

Het Londense dj-duo Joy Anonymous schoot tijdens de coronaperiode als een raket naar de top van de Britse dance-scene. Hoe ze dit flikten, ontstond uit grote verveling. Vastgekleefd aan de bank zagen Henry Counsell en Louis Curran plots hun kans schoon, schraapten al hun muziekspullen bij elkaar en zetten de muziek hard aan op de Londense South Bank. Soms wel vijf dagen achter elkaar, organiseerden de twee vrienden spontane pop-up shows waarbij ze zelfs het publiek uitnodigden om achter de microfoon te staan, en vervolgens groeide de kleine aanhang uit tot grote blockparty's.

Het creatieve initiatief van de jongens bleef niet onopgemerkt: zo trokken ze de aandacht van Fred again.. en onder de vleugel van de superster brachten ze muziek uit en mochten ze mee op wereldtour als voorprogramma. In 2023 brengt het duo een nieuw album uit getiteld 'Cult Classics', en zijn ze met hun succesvolle singles als 'JOY (In Me All The Time)' & 'JOY (God Only Knows)' klaargestoomd om de rest van de wereld te veroveren met hun house-, garage- en bassplaten.

Support: Might Delete Later

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Joy Anonymous
  • Might Delete Later
Joy Anonymous

Joy Anonymous

Mixmag

I've Been There (Music Video from the One Second a Day Archives)

I've Been There (Music Video from the One Second a Day Archives)

Might Delete Later

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma