What's on
Jordan rakei web

Jordan Rakei + Dhruv

Jordan Rakei + Dhruv

woensdag 18 september

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Sold out

Ticket € 28,20

Excluding € 4,00 monthly membership

Excluding € 4,00 monthly membership

- Jordan Rakei will playing at Paradiso on Thursday, September 19, and Friday, September 20.

De Nieuw Zeelandse singer-songwriter, multi-instrumentalist en producer Jordan Rakei maakt een eigenzinnige mix van alternatieve pop, triphop en jazz. Hij brak door in 2013 met debuutalbum 'Franklin's Room' en viel destijds meteen op door zijn zijdezachte stem die hij in zijn nummers afwisselt met verrassende ritmes en gelaagde soul-, r&b- en jazz composities. In 2017 bracht hij zijn album 'Wallflower' uit, stond daarna op festivals als Lowlands en Pukkelpop en maakte samen Loyle Carner het nummer 'Ottolenghi'. Dit jaar komt zijn vijfde album genaamd 'The Loop' uit en in het najaar zie je hem driemaal in Paradiso.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Jordan Rakei
Flowers

Flowers

Jordan Rakei

Accept the preferences cookies to view the video.

Super-Sonic Jazz

Dit concert is onderdeel van Super-Sonic Jazz, een talentontwikkelingsplatform opgericht door Paradiso om een podium te bieden aan de nieuwe golf van hedendaagse jazzmuzikanten. Gedurende het hele jaar worden er concerten en clubnachten georganiseerd. In november vindt jaarlijks het Super-Sonic Jazz Festival plaats, waarbij meerdere locaties in Amsterdam in het teken van jazz staan.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on