Programma
Jordan rakei web

Jordan Rakei

donderdag 19 september

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 28,00

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.
Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

- Jordan Rakei geeft ook een concert in Paradiso op woensdag 18 september (nog tickets beschikbaar) en vrijdag 20 september (uitverkocht).

De Nieuw Zeelandse singer-songwriter, multi-instrumentalist en producer Jordan Rakei maakt een eigenzinnige mix van alternatieve pop, triphop en jazz. Hij brak door in 2013 met debuutalbum 'Franklin's Room' en viel destijds meteen op door zijn zijdezachte stem die hij in zijn nummers afwisselt met verrassende ritmes en gelaagde soul-, r&b- en jazz composities. In 2017 bracht hij zijn album 'Wallflower' uit, stond daarna op festivals als Lowlands en Pukkelpop en maakte samen Loyle Carner het nummer 'Ottolenghi'. Dit jaar komt zijn vijfde album genaamd 'The Loop' uit en in het najaar zie je hem driemaal in Paradiso.

Line-up

Grote Zaal

  • Jordan Rakei
Flowers

Flowers

Jordan Rakei

Super-Sonic Jazz

Dit concert is onderdeel van Super-Sonic Jazz, een talentontwikkelingsplatform opgericht door Paradiso om een podium te bieden aan de nieuwe golf van hedendaagse jazzmuzikanten. Gedurende het hele jaar worden er concerten en clubnachten georganiseerd. In november vindt jaarlijks het Super-Sonic Jazz Festival plaats, waarbij meerdere locaties in Amsterdam in het teken van jazz staan.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma