What's on
Jonathan bree 2018g hi

Jonathan Bree

Jonathan Bree

maandag 13 augustus 2018

maandag 13 augustus 2018

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 21:30, Main programme: 22:00

Jonathan Bree ken je mogelijk als oprichter van indiepopband The Brunettes en het platenlabel waarop die band zijn muziek uitbracht, Lil' Chief Records. Maar ook als solo-artiest is de Nieuw-Zeelander geen onbekende. Het eerste album dat Bree onder zijn eigen naam uitbracht was 'The Primrose Path' in 2013, vol melodieuze indiepop.  In juni verschijnt het derde album 'Sleepwalking', waarvan de eerste single 'You're So Cool' eind vorig jaar al een regelrechte YouTube-hit was. Nummers op het album zijn net als de single meer georkestreerd dan we van de artiest gewend zijn, met de toevoeging van violen, een celeste en sopraan zang, gebracht met een avant-garde tintje.

View event on Facebook

Line-up

Upstairs Room

  • Jonathan Bree

Gratis met de Indiestadpas 2018

Dit concert is gratis te bezoeken met de Indiestadpas 2018. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2018 is nog te koop via Ticketmaster.

Hqdefault 180501 105628

You're So Cool

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on