Programma
Jonathan bree 2018g hi

Jonathan Bree

Jonathan Bree

maandag 13 augustus 2018

maandag 13 augustus 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Jonathan Bree ken je mogelijk als oprichter van indiepopband The Brunettes en het platenlabel waarop die band zijn muziek uitbracht, Lil' Chief Records. Maar ook als solo-artiest is de Nieuw-Zeelander geen onbekende. Het eerste album dat Bree onder zijn eigen naam uitbracht was 'The Primrose Path' in 2013, vol melodieuze indiepop.  In juni verschijnt het derde album 'Sleepwalking', waarvan de eerste single 'You're So Cool' eind vorig jaar al een regelrechte YouTube-hit was. Nummers op het album zijn net als de single meer georkestreerd dan we van de artiest gewend zijn, met de toevoeging van violen, een celeste en sopraan zang, gebracht met een avant-garde tintje.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Jonathan Bree

Gratis met de Indiestadpas 2018

Dit concert is gratis te bezoeken met de Indiestadpas 2018. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2018 is nog te koop via Ticketmaster.

Hqdefault 180501 105628

You're So Cool

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma