What's on
Jasper Steverlinck LR

Jasper Steverlinck

Friday 14 June

In Zonnehuis

Doors: 19:00, Main programme: 20:30

Including day membership

De Vlaamse singer-songwriter Jasper Steverlinck staat bekend om zijn prachtige, melancholische pop en folk met diepgaande, introspectieve teksten. Hij werd bekend in de jaren '90 als leadzanger van rockband Arid, waarmee hij grote successen boekte in België en daarbuiten. Na het succes van Arid begon Steverlinck aan een solocarrière en bracht hij meerdere albums uit.

Nieuw album in 2024: The Healing
Op dit moment werkt Jasper Steverlinck aan een nieuwe plaat. De eerste single genaamd 'Nashville Tears' is inmiddels al te beluisteren. Met een knipoog naar Nashville, de bakermat van countrymuziek, omarmt Steverlinck de thema's van hartzeer en nostalgie. Met zijn getalenteerde pianist Valentijn Elsen heeft Steverlinck al honderden concerten gegeven in het kader van zijn vorige langspeler 'Night Prayer'. 

Nu, met het nieuwe album in aantocht en een schat aan nieuwe nummers, komt Jasper Steverlinck samen met Valentijn Elsen terug voor een concert in het Zonnehuis in Amsterdam. 

View event on Facebook

Line-up

Zonnehuis

  • Jasper Steverlinck
Jasper Steverlinck

Jasper Steverlinck

That's Not How Dreams Are Made

How to get to Zonnehuis

Zonnehuis is on Zonneplein 30a in Amsterdam North. Parking is free around this monumental building. The closest ferry to Zonnehuis is the NDSM-werf ferry. From there you can take a cab or bicycle, both getting you to the venue in about 10 minutes.

Paradiso Programme

What's on