Programma
Jasper Steverlinck LR

Jasper Steverlinck

Jasper Steverlinck

vrijdag 14 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

In Zonnehuis

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

De Vlaamse singer-songwriter Jasper Steverlinck staat bekend om zijn prachtige, melancholische pop en folk met diepgaande, introspectieve teksten. Hij werd bekend in de jaren '90 als leadzanger van rockband Arid, waarmee hij grote successen boekte in België en daarbuiten. Na het succes van Arid begon Steverlinck aan een solocarrière en bracht hij meerdere albums uit.

Nieuw album in 2024: The Healing
Op dit moment werkt Jasper Steverlinck aan een nieuwe plaat. De eerste single genaamd 'Nashville Tears' is inmiddels al te beluisteren. Met een knipoog naar Nashville, de bakermat van countrymuziek, omarmt Steverlinck de thema's van hartzeer en nostalgie. Met zijn getalenteerde pianist Valentijn Elsen heeft Steverlinck al honderden concerten gegeven in het kader van zijn vorige langspeler 'Night Prayer'. 

Nu, met het nieuwe album in aantocht en een schat aan nieuwe nummers, komt Jasper Steverlinck samen met Valentijn Elsen terug voor een concert in het Zonnehuis in Amsterdam. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonnehuis

  • Jasper Steverlinck
Jasper Steverlinck

Jasper Steverlinck

That's Not How Dreams Are Made

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Zonnehuis

Het Zonnehuis is gevestigd op Zonneplein 30A in Amsterdam Noord. Parkeren bij dit monumentale pand is gratis en de gratis veerpont van en naar het NDSM-Werf is de dichtstbijzijnde pont.  

Paradiso Programme

Programma