What's on
Jael web

JAEL & Friends

JAEL & Friends

vrijdag 5 april 2024

vrijdag 5 april 2024

In Paradiso - Main Hall

Doors: 23:59, Main programme: 23:59

  • Access 18 years and over only

JAEL, oftewel Giovanni Jaël Jano, is een multi-getalenteerde Moluks-Nederlandse artiest die naast dj ook actief is als producer, zanger en live muzikant. Onlangs werd JAEL geselecteerd door Mixmag als een van de Defining DJs of the Year. Zijn sets zijn een energieke mix van genres, waarin hij draait, zingt en live instrumenten bespeelt. Hij is al jaren lid van het in LA gevestigde muziekcollectief Soulection, dat ook dient als platform en community voor artiesten, muzikanten en fans van over de hele wereld.

JAEL tourde al in de VS, Zuid-Afrika, Azië en Australië en Nieuw-Zeeland, maar dit is ook zeker niet de eerste keer dat hij in Paradiso staat: in 2021 trad hij twee keer live op voor de release van zijn debuutalbum 'Half as Much', in 2022 stond hij op Super-Sonic Jazz en afgelopen ADE bij Parachute. In april is hij weer terug voor 'JAEL & Friends' samen met special guest Sam Gellaitry, p-rallel, Tiffany Calver en Tera Kòrá. 

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • JAEL
  • Special guest: Sam Gellaitry
  • p-rallel
  • Tiffany Calver
  • Tera Kòrá
JAEL

JAEL

Antidoto

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on