Programma
Jael web

JAEL & Friends

JAEL & Friends

vrijdag 5 april 2024

vrijdag 5 april 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:59, Hoofdprogramma: 23:59

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

JAEL, oftewel Giovanni Jaël Jano, is een multi-getalenteerde Moluks-Nederlandse artiest die naast dj ook actief is als producer, zanger en live muzikant. Onlangs werd JAEL geselecteerd door Mixmag als een van de Defining DJs of the Year. Zijn sets zijn een energieke mix van genres, waarin hij draait, zingt en live instrumenten bespeelt. Hij is al jaren lid van het in LA gevestigde muziekcollectief Soulection, dat ook dient als platform en community voor artiesten, muzikanten en fans van over de hele wereld.

JAEL tourde al in de VS, Zuid-Afrika, Azië en Australië en Nieuw-Zeeland, maar dit is ook zeker niet de eerste keer dat hij in Paradiso staat: in 2021 trad hij twee keer live op voor de release van zijn debuutalbum 'Half as Much', in 2022 stond hij op Super-Sonic Jazz en afgelopen ADE bij Parachute. In april is hij weer terug voor 'JAEL & Friends' samen met special guest Sam Gellaitry, p-rallel, Tiffany Calver en Tera Kòrá. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • JAEL
  • Special guest: Sam Gellaitry
  • p-rallel
  • Tiffany Calver
  • Tera Kòrá
JAEL

JAEL

Antidoto

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma