What's on
Indiestad Fest 2023 alleen kikker

Indiestad Fest met o.a. Just Mustard, Asha Jefferies, Molly Payton en SUUNS

Indiestad Fest met o.a. Just Mustard, Asha Jefferies, Molly Payton en SUUNS

zaterdag 14 september

In Paradiso - Main Hall, Upstairs Room, Basement

Doors: 16:00, Main programme: 16:30

Ticket € 23,00

For members

Excluding € 4,00 monthly membership

Excluding € 4,00 monthly membership

Ontdek veelbelovende indie-acts tijdens Indiestad Fest, het jaarlijkse minifestival van Indiestad voor nieuwsgierige muziekliefhebbers. Met deze editie onder meer Molly Payton, SUUNS, Just Mustard, en Asha Jefferies. 

Op zaterdag 14 september valt er weer een breed spectrum aan nieuwe indie artiesten te ontdekken in Paradiso tijdens het jaarlijks terugkerende Indiestad Fest. Met een programma dat varieert van experimentele artrock tot melancholische pop, functioneert Paradiso als doorvoerhaven naar het Hamburgse Reeperbahn Festival dat in diezelfde week plaatsvindt. Bekijk hier de volledige line-up. 

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

 • Asha Jefferies
 • SUUNS
 • Molly Payton
 • Just Mustard

Upstairs Room

  Basement

   Molly Payton

   Molly Payton's leven klinkt al gauw als een muzikaal sprookje, althans, een grunge-sprookje dan. Op haar zestiende verhuisde ze van Nieuw-Zeeland naar Londen. Het strand en de natuur werd op slag omgeruild voor biertjes en nachtelijke metroritten, en zo raakte ze verweven in de muziekscene van Londen. Het geluid van Payton varieert van melancholische, soms zelfs theatrale ballads tot alternatieve rockliedjes. Onlangs stond ze in het voorprogramma van artiesten als Arlo Parks, Alex G, Beabadoobee en Tom Odell.

   Molly Payton

   Molly Payton

   Asphalt

   SUUNS

   Het Canadese SUUNS weet de perfecte balans te creëren tussen experimenteel en toegankelijk. Met hun duistere elektronische klanken, pulserende beats en een dissonant artrock geluid, bezorgen ze je een luisterervaring die compleet wordt gemaakt met de fluisterzang van frontman Ben Shemie. Hun nieuwste album 'The Witness' is, voor hun doen, een stuk toegankelijker dan hun eerdere discografie. Toch hoef je bij SUUNS niet een geluid te verwachten dat echt lekker de oren inrolt, wat je wel kan verwachten, daarentegen, is een opwindend geluid dat de perfecte voeding biedt voor je nieuwsgierigheid.

   SUUNS

   SUUNS

   Witness Protection

   Just Mustard

   Just Mustard werd opgericht in Dundalk, Ierland, en maakt een hartstochtelijke mix van noise, shoegaze, triphop en elektronisch beïnvloede muziek. Zo gek is het dus niet, dat het vijftal zich niet in een hokje weet te plaatsen. De band debuteerde in 2018 met het album 'Wednesday', en in 2022 kwam hun tweede album uit. Het maken van het tweede album functioneerde als een verwerking van de coronatijd en de innerlijke worstelingen die het met zich mee bracht. Een artistiek statement in de vorm van het album 'Heart Under' werd er het resultaat van.

   Just Mustard

   Just Mustard

   Blue Chalk

   Asha Jefferies

   Afkomstig uit de Northern Rivers, maakt Asha Jefferies zichzelf kenbaar met haar melancholische popliedjes. Inspiratie voor haar nummers put ze uit volwassenwording en zelfontdekking. Zo ook voor de single 'Cruise Control', welke volgens Asha als een soort anthem gebruikt kan worden om op te groeien, comfort in eigen huid te kweken en te oefenen wat goed voelt. De popnummers van Jefferies worden in een somber jasje verpakt, maar wel in combinatie met klassieke folk arrangementen en een eigenzinnig geluid.

   Asha Jefferies

   Asha Jefferies

   Brand New Bitch

   Gratis met Indiestadpas 2024

   Dit festival is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Meld je aan voor het festival via onderstaande link.

   Meld je aan voor het festival
   Gratis met de Indiestadpas 2023

   How to get to Paradiso

   Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

   Paradiso Programme

   What's on