What's on
Hrvy

HRVY + Roadtrip

HRVY + Roadtrip

Wednesday 1 August 2018

Wednesday 1 August 2018

In Paradiso

Doors: 19:30, Support: 18:00, Main programme: 20:30

Er zijn ook VIP-tickets à 54 euro (incl. 4 euro servicekosten) verkrijgbaar.

De 19-jarige Harvey Cantwell a.k.a. HRVY is Youtube-ster, Facebook-held, presentator bij de BBC en de nieuwste naam in het Britse popcircuit.

Het is een klassiek verhaal. Een talentvolle tiener uit een klein stadje in Engeland zit op zijn kamer, neemt wat nummers op, zet ze op youtube en facebook en binnen no-time is hij wereldberoemd onder tienermeisjes over de hele wereld. In 2017 wordt hij ontdekt door manager Blair Dreelan (ex leadzanger van de boyband East 17) en al snel volgt een contract bij Universal Music. Of het hem nog meer voor de wind kan gaan? Zeker! Deze jongen is namelijk ook een van de jongste presentatoren van de BBC.

Hoe hij dat allemaal voor elkaar kreeg? Luister maar eens naar de catchy hits 'Personal' en 'Hasta Luego' en probeer vooral niet verliefd te worden.

View event on Facebook

VIP tickets verkrijgbaar

Voor dit concert zijn VIP-tickets verkrijgbaar. VIP-tickets kosten €54,- (incl. €4,- servicekosten) en daarvoor krijg je het volgende:

  • Toegang tot het concert
  • Eerder naar binnen bij de zaal
  • Meet & Greet met HRVY
  • Selfie met HRV
Britse youtube-ster, zanger en BBC-presentator naar Paradiso

Personal

Billy place

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on