Hrvy

HRVY + Roadtrip

HRVY + Roadtrip

woensdag 1 augustus 2018

woensdag 1 augustus 2018

In Paradiso

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Er zijn ook VIP-tickets à 54 euro (incl. 4 euro servicekosten) verkrijgbaar.

De 19-jarige Harvey Cantwell a.k.a. HRVY is Youtube-ster, Facebook-held, presentator bij de BBC en de nieuwste naam in het Britse popcircuit.

Het is een klassiek verhaal. Een talentvolle tiener uit een klein stadje in Engeland zit op zijn kamer, neemt wat nummers op, zet ze op youtube en facebook en binnen no-time is hij wereldberoemd onder tienermeisjes over de hele wereld. In 2017 wordt hij ontdekt door manager Blair Dreelan (ex leadzanger van de boyband East 17) en al snel volgt een contract bij Universal Music. Of het hem nog meer voor de wind kan gaan? Zeker! Deze jongen is namelijk ook een van de jongste presentatoren van de BBC.

Hoe hij dat allemaal voor elkaar kreeg? Luister maar eens naar de catchy hits 'Personal' en 'Hasta Luego' en probeer vooral niet verliefd te worden.

Bekijk evenement op Facebook

VIP tickets verkrijgbaar

Voor dit concert zijn VIP-tickets verkrijgbaar. VIP-tickets kosten €54,- (incl. €4,- servicekosten) en daarvoor krijg je het volgende:

  • Toegang tot het concert
  • Eerder naar binnen bij de zaal
  • Meet & Greet met HRVY
  • Selfie met HRV
Britse youtube-ster, zanger en BBC-presentator naar Paradiso

Personal

Billy place

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma