What's on
House

House Dance Forever 2018

House Dance Forever 2018

Saturday 3 February 2018

Saturday 3 February 2018

In Paradiso

Doors: 14:00, Doors close: 23:30, Main programme: 16:00

Kinderen t/m 8 jaar gratis
  • Program is seated only

Klik hier voor een combiticket House Dance Forever (3 febr) en Juste Debout (4 febr). Registratie voor deelname is van 14.00-15.00 uur. De minimum leeftijd voor deelname is 12 jaar.

House Dance Forever is een urban dansbattle waar de beste internationale dansers aan deelnemen. Ieder jaar trekken honderden dansers uit het buitenland naar Amsterdam om te strijden voor de titel. Voor dansliefhebbers is het de mogelijkheid om een kijkje te krijgen in de underground danscultuur.

Jury:
Tony McGregor (USA)
Daneshiro (FR)
Byron Clairicia (IT/FR)

DJs: 
KC The Funkaholic  
Leroy Rey

MCs:
John Agesilas 
Lamine

Wie House Dance Forever dit jaar op zijn of haar naam wil schrijven zal uiteindelijk langs de drie juryleden moeten geraken. Want dat onderscheidt Forever van alle andere battles die wereldwijd worden uitgevochten. Daar waar tijdens andere evenementen de jury comfortabel achter een tafel haar oordeel velt, bestaat die scheidslijn tijdens Forever niet. In de laatste rondes dansen finalisten tegen juryleden. En niet altijd is het jurylid de beste danser. Het levert momenten op die door velen voor altijd in het geheugen worden gegrift. Bovenal zorgt het voor een ongekend hoog niveau, een battle waarin alleen het beste boven komt drijven.

House Dance Forever wordt georganiseerd door Summer Dance Forever


View event on Facebook
House thumb
Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on