Programma
House

House Dance Forever 2018

House Dance Forever 2018

Saturday 3 February 2018

Saturday 3 February 2018

In Paradiso

Zaal open: 14:00, Zaal sluit: 23:30, Hoofdprogramma: 16:00

Kinderen t/m 8 jaar gratis
  • Programma met zitplaatsen

Klik hier voor een combiticket House Dance Forever (3 febr) en Juste Debout (4 febr). Registratie voor deelname is van 14.00-15.00 uur. De minimum leeftijd voor deelname is 12 jaar.

House Dance Forever is een urban dansbattle waar de beste internationale dansers aan deelnemen. Ieder jaar trekken honderden dansers uit het buitenland naar Amsterdam om te strijden voor de titel. Voor dansliefhebbers is het de mogelijkheid om een kijkje te krijgen in de underground danscultuur.

Jury:
Tony McGregor (USA)
Daneshiro (FR)
Byron Clairicia (IT/FR)

DJs: 
KC The Funkaholic  
Leroy Rey

MCs:
John Agesilas 
Lamine

Wie House Dance Forever dit jaar op zijn of haar naam wil schrijven zal uiteindelijk langs de drie juryleden moeten geraken. Want dat onderscheidt Forever van alle andere battles die wereldwijd worden uitgevochten. Daar waar tijdens andere evenementen de jury comfortabel achter een tafel haar oordeel velt, bestaat die scheidslijn tijdens Forever niet. In de laatste rondes dansen finalisten tegen juryleden. En niet altijd is het jurylid de beste danser. Het levert momenten op die door velen voor altijd in het geheugen worden gegrift. Bovenal zorgt het voor een ongekend hoog niveau, een battle waarin alleen het beste boven komt drijven.

House Dance Forever wordt georganiseerd door Summer Dance Forever


Bekijk evenement op Facebook
House thumb
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma