What's on
Harrison Storm persfoto

Harrison Storm + Liza Lo

Harrison Storm + Liza Lo

maandag 15 april 2024

maandag 15 april 2024

In Cinetol

Doors: 19:00, Support: 18:00, Main programme: 21:00

This concert is sold out. Another concert by Harrison Storm will take place on Thursday, November 21st at Bitterzoet. Visit this link for more information and tickets.

Harrison Storm is een soulvolle Australische folksinger-songwriter die in lijn ligt met o.a. Ben Howard en Matt Corby. Storm groeide op aan de kust van Australië, iets dat je hoort in de rustieke klanken van zijn intieme folkmuziek en gitaarspel. Na te starten op de universiteit beseft de Australiër dat hij het liefst met muziek bezig is en stopt met studeren. Om debuut EP 'Sense Of Home' te kunnen financieren treedt hij op als straatmuzikant in Melbourne. Het legt hem geen windeieren; de plaat stormt de Spotifylijsten binnen en zorgt voor een platencontract. EP 'Change It All' ontvangt wereldwijd lof. Harrison Storm verzorgde het voorprogramma van onder anderen SYML, Ziggy Marley, Ocie Elliott, Roo Panes en the Cat Empire en laat zich nog altijd inspireren door The Beatles en Neil Young.

Support: Liza Lo

Line-up

Cinetol

  • Harrison Storm
Harrison Storm

Harrison Storm

Tomorrow

Topnummers van Harrison Storm

How to get to Cinetol

Cinetol is on Tolstraat 182 in the South of Amsterdam. The closest tram stop is Lutmastraat. There is also a nice restaurant in the building where you can have dinner before the show. 

Paradiso Programme

What's on