What's on
Gino

Gino-Cochise

Gino-Cochise

Monday 14 March 2022

Monday 14 March 2022

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

This concert will go ahead as planned. It is not necessary to show a corona ticket. So you only have to show a ticket at the door.

De Amsterdamse Gino-Cochise is één van de meest unieke, eigenzinnige en onconventionele  artiesten van dit moment. Na een lange tijd actief te zijn geweest in de achtergrond - zo speelde hij in de band van oa Pink Oculus, Badjekkah, Gerson Main, Anne-Fay, etc - debuteerde hij begin 2021 eindelijk als soloartiest met zijn track 'Fo Woa' op zijn eigen platenlabel DJAGO THE LABEL , volgens VPRO's 3voor12: ''Ongrijpbare muziek die klinkt als niets wat je eerder hebt gehoord''. Afgelopen jaar was hij met zijn vurige djago band te bewonderen op oa North Sea Jazz Festival 2021 en in november gaf hij als afsluiter van de zaterdag een fantastische show op Super-Sonic Jazz Festival 2021 .

In maart komt hij terug en geeft hij voor het eerst een eigen concert in de grote zaal van Paradiso. De show staat in het teken van zijn debuutalbum LBM III gepresenteerd door DJAGO THE LABEL : for the people and mother earth

LBM III
Gino-Cochise's debuutalbum is een soundbook waarin Cochise  zijn geluid deelt met inzichten van zijn reis. Op het moment zijn er 4 soundbooks waarvan het derde deel als debuutalbum wordt uitgebracht

Bekijk hier zijn nieuwste music video: THE POWER { Of Disbelief }  

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Gino-Cochise
Gino-Cochise - The Power

Gino-Cochise

The Power { Of Disbelief }

Gino-Cochise - live op ESNS 2021

Gino-Cochise

Live op Eurosonic Noorderslag 2021

Gino-Cochise - Live at Super-Sonic Jazz 2020

Gino-Cochise

Live at Super-Sonic Jazz 2020 // Paradiso Amsterdam

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on