Programma
Gino

Gino-Cochise

Gino-Cochise

maandag 14 maart 2022

maandag 14 maart 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert gaat door zoals gepland. Het is niet nodig een coronatoegangsbewijs te tonen. Je hoeft aan de deur dus alleen een ticket te tonen.

De Amsterdamse Gino-Cochise is één van de meest unieke, eigenzinnige en onconventionele  artiesten van dit moment. Na een lange tijd actief te zijn geweest in de achtergrond - zo speelde hij in de band van oa Pink Oculus, Badjekkah, Gerson Main, Anne-Fay, etc - debuteerde hij begin 2021 eindelijk als soloartiest met zijn track 'Fo Woa' op zijn eigen platenlabel DJAGO THE LABEL , volgens VPRO's 3voor12: ''Ongrijpbare muziek die klinkt als niets wat je eerder hebt gehoord''. Afgelopen jaar was hij met zijn vurige djago band te bewonderen op oa North Sea Jazz Festival 2021 en in november gaf hij als afsluiter van de zaterdag een fantastische show op Super-Sonic Jazz Festival 2021 .

In maart komt hij terug en geeft hij voor het eerst een eigen concert in de grote zaal van Paradiso. De show staat in het teken van zijn debuutalbum LBM III gepresenteerd door DJAGO THE LABEL : for the people and mother earth

LBM III
Gino-Cochise's debuutalbum is een soundbook waarin Cochise  zijn geluid deelt met inzichten van zijn reis. Op het moment zijn er 4 soundbooks waarvan het derde deel als debuutalbum wordt uitgebracht

Bekijk hier zijn nieuwste music video: THE POWER { Of Disbelief }  

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Gino-Cochise
Gino-Cochise - The Power

Gino-Cochise

The Power { Of Disbelief }

Gino-Cochise - live op ESNS 2021

Gino-Cochise

Live op Eurosonic Noorderslag 2021

Gino-Cochise - Live at Super-Sonic Jazz 2020

Gino-Cochise

Live at Super-Sonic Jazz 2020 // Paradiso Amsterdam

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma