FPQ banner paradiso min

FPQ: Give Peace a Chance

FPQ: Give Peace a Chance

zaterdag 9 april 2022

zaterdag 9 april 2022

In Paradiso - Main Hall

Doors: 23:30, Doors close: 05:00, Main programme: 23:30

  • Access 18 years and over only

Na twee jaar noodgedwongen rust is FPQ, een popnacht voor queers en al hun vrienden, weer terug in Paradiso. Ondertussen is de wereld erg veranderd, en zijn er dingen bezig die ons wakker houden. FPQ heeft daarom besloten niet zomaar een feest te geven zonder stil te staan bij wat er allemaal gebeurt. Na 763 nachten zonder inkomsten, zullen ze ook op de nacht van 9 op 10 april zonder doen. FPQ, de dj’s, andere artiesten en ook Paradiso werken belangeloos mee.

Ook gaat er in ieder geval vijf euro per kaartje en alle extra verdiensten, na aftrek van de noodzakelijke kosten, naar een of meer hulp- en vluchteling organisaties die zich specifiek richten op het lot van de leden van de LGBTQIA+ community uit Oekraïne. FPQ zal hier over updaten. Op de avond zelf zijn er ook mogelijkheden om nog extra te doneren.


View event on Facebook

Line-up

Main Hall

    How to get to Paradiso

    Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

    Paradiso Programme

    What's on