Programma
FPQ banner paradiso min

FPQ: Give Peace a Chance

FPQ: Give Peace a Chance

zaterdag 9 april 2022

zaterdag 9 april 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:30, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 23:30

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Na twee jaar noodgedwongen rust is FPQ, een popnacht voor queers en al hun vrienden, weer terug in Paradiso. Ondertussen is de wereld erg veranderd, en zijn er dingen bezig die ons wakker houden. FPQ heeft daarom besloten niet zomaar een feest te geven zonder stil te staan bij wat er allemaal gebeurt. Na 763 nachten zonder inkomsten, zullen ze ook op de nacht van 9 op 10 april zonder doen. FPQ, de dj’s, andere artiesten en ook Paradiso werken belangeloos mee.

Ook gaat er in ieder geval vijf euro per kaartje en alle extra verdiensten, na aftrek van de noodzakelijke kosten, naar een of meer hulp- en vluchteling organisaties die zich specifiek richten op het lot van de leden van de LGBTQIA+ community uit Oekraïne. FPQ zal hier over updaten. Op de avond zelf zijn er ook mogelijkheden om nog extra te doneren.


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma