What's on
Fink web

Fink + Finnegan Tui

vrijdag 1 november

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Waiting list

Ticket € 36,00

Excluding € 4,00 monthly membership

Excluding € 4,00 monthly membership

This program is sold out. Join the waiting list. There you can also sell your ticket to someone on the waiting list. More info.
Tickets will be available two days prior to the event via your account.

Fink begon zijn carrière als dj in de underground dancewereld van Bristol en Londen. Hij leerde zichzelf produceren en songschrijven en bracht in 1997 zijn elektronische debuutalbum ‘Fink Funk’ uit via het gerenommeerde dancelabel Ninja Tune Records, opgevolgd door het eveneens elektronische album ‘Fresh Produce’ in 2000. Ondanks zijn succes in de dancewereld, voelde Fink zich in de jaren 2000 artistiek verloren en zocht hij meer diepgang. Dit leidde tot zijn akoestische album 'Biscuits For Breakfast' in 2006, waar hij genres als indie, folk en pop verkende. Zijn grote doorbraak kwam in 2011 met 'Perfect Darkness', waarmee hij een internationale fanbase kreeg en op festivals als Lowlands stond. Momenteel woont hij in Berlijn, werkt hij als docent op een conservatorium en kijkt hij terug op bijna 30 jaar muziek maken. In 2021 bracht hij zijn nieuwe album 'IIUII' uit, vergezeld van een boek vol muziek en herinneringen. Zijn nieuwe single 'What Would You Call Yourself' is vers van de pers en op 1 november betreedt hij het podium van Paradiso opnieuw. 

Support: Finnegan Tui

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Fink
Fink

Fink

What Would You Call Yourself

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on