Programma
Fink web

Fink + Finnegan Tui

Fink + Finnegan Tui

vrijdag 1 november

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 36,00

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.
Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Fink begon zijn carrière als dj in de underground dancewereld van Bristol en Londen. Hij leerde zichzelf produceren en songschrijven en bracht in 1997 zijn elektronische debuutalbum ‘Fink Funk’ uit via het gerenommeerde dancelabel Ninja Tune Records, opgevolgd door het eveneens elektronische album ‘Fresh Produce’ in 2000. Ondanks zijn succes in de dancewereld, voelde Fink zich in de jaren 2000 artistiek verloren en zocht hij meer diepgang. Dit leidde tot zijn akoestische album 'Biscuits For Breakfast' in 2006, waar hij genres als indie, folk en pop verkende. Zijn grote doorbraak kwam in 2011 met 'Perfect Darkness', waarmee hij een internationale fanbase kreeg en op festivals als Lowlands stond. Momenteel woont hij in Berlijn, werkt hij als docent op een conservatorium en kijkt hij terug op bijna 30 jaar muziek maken. In 2021 bracht hij zijn nieuwe album 'IIUII' uit, vergezeld van een boek vol muziek en herinneringen. Zijn nieuwe single 'What Would You Call Yourself' is vers van de pers en op 1 november betreedt hij het podium van Paradiso opnieuw. 

Support: Finnegan Tui

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Fink
Fink

Fink

What Would You Call Yourself

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma