Programma
Nick Mulvey Persfoto Paradiso

Nick Mulvey + Irma

maandag 6 mei

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 31,00

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.
Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Er is ook een concert van Nick Mulvey op dinsdag 7 mei 2024.

Nick Mulvey heeft een lange weg afgelegd - zowel op het gebied van ervaring, muziek als filosofie. De muzikant, componist en producer verlegt grenzen met muziek die zowel traditioneel als experimenteel, akoestisch en elektronisch is. In 2011 verliet hij het bekroonde Britse collectief Portico Quartet om zich te concentreren op zijn eigen materiaal. Eenmaal solo bracht Mulvey in 2014 het debuutalbum 'First Mind' uit dat genomineerd werd voor de Mercury Prize. In 2017 kwam opvolger 'Wake Up Now' uit dat eveneens goede kritieken kreeg. Op zijn aanstaande album, 'New Mythology' draait het om het gezonde verstand van de mensheid. Een positieve plaat waarop het beeld van bloeiende toekomsten wordt geschetst. Het werd opgenomen tijdens de pandemie in Parijs met de producer Renaud Letang.

Support: Irma

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Nick Mulvey
Nick Mulvey

Nick Mulvey

Star Nation

Topnummers van Nick Mulvey

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma