Programma
7 layers 2022

7 Layers Sessions

7 Layers Sessions

zondag 17 december 2023

zondag 17 december 2023

In Bitterzoet

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

7 Layers Sessions op 17 december in Bitterzoet is verplaatst naar 4 februari. De locatie en aanvangstijd zijn niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Na de uitverkochte editie van het 7 Layers Festival afgelopen 16 september vindt er op 17 december 2023 weer een 7 Layers Sessions plaats in Bitterzoet. Deze muzikale avond, die bestaat uit drie singer-songwriters, wordt gecureerd door Dotan. Het 7 Layers platform is in 2015 gestart door de singer-songwriter en groeide uit tot een meerdaags festival, diverse 7 Layers Tours door het land en een internationaal platform waar je nieuwe artiesten en muziek kunt ontdekken. Inmiddels zijn deze 7 Layers Sessions avonden een broedplaats gebleken voor de grote artiesten van de toekomst. Zo maakten artiesten als Lewis Capaldi, Tash Sultana, SYML, Dean Lewis, Freya Ridings, Dustin Tebbutt, Noah Kahan, Alex Vargas en Bruno Major hier hun debuut. 

De line-up wordt traditiegetrouw pas bekend gemaakt als alle kaarten zijn verkocht. Laat je verrassen en zorg dat je dit niet mist.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

    7 Layers Sessions

    Route naar Bitterzoet

    Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

    Paradiso Programme

    Programma