Programma
L1 A0456 Edit FINAL copy9 mb

Tems

vrijdag 12 juli

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 54,49

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.
Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

  • Beperkt aantal tickets per persoon

Tijdens haar studie economie in Johannesburg hield de autodidactische Nigeriaanse singer-songwriter, arrangeur en producer Tems zich al bezig met muziek. Haar grensvervagende geluid van Afropop, r&b, soul en reggae leverde haar in 2020 een nummer 1-hit op in de Nigeriaanse Apple Music Chart met de single ‘Damages’, afkomstig van haar debuut-EP ‘For Broken Ears’. Datzelfde jaar kwam er internationale erkenning door haar bijdrage aan het nummer ‘Essence’ van Wizkid, waarmee ze een Grammy-nominatie in de wacht sleepte. Daarnaast werkte Tems samen met grootheden als Beyoncé, Khalid, Drake en Future. Toonaangevende media als Pitchfork, Vogue en The Fader schreven lovende woorden. Van de EP-opvolger ‘If Orange Was A Place’ scoorde Tems opnieuw een hitsingle met ‘Crazy Tings’. Deze zomer maakt ze haar debuut in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Tems

Tems VIP Ticket

Voor het concert van Tems in Paradiso zijn er ook VIP tickets te koop. De inhoud van de VIP ticket bestaat uit:

1. Early Entry Ticket To The Venue

Let op: Paradiso is niet betrokken bij de inhoud en uitvoering van de Tems VIP Ticket. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt volledig bij de artiest en het team van de artiest.

Tems

Tems

Me & U

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma