What's on
Dystinct presskit kleur Moisedonkers 32 mb

DYSTINCT

DYSTINCT

donderdag 15 juni 2023

donderdag 15 juni 2023

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

Please note: At the artist's request, no alcohol will be sold in the venue during the show.

DYSTINCT bracht in 2017 zijn eerste officiële nummer ‘No Ring Ring’ uit en sindsdien geniet de Belgisch-Marokkaanse zanger van succes, vooral in Noord-Afrika en Europa. Dit succes is vooral te danken aan het feit dat hij talen als Frans, Arabisch, Spaans en Engels mengt, waardoor hij meerdere doelgroepen weet aan te spreken.

In 2021 bracht DYSTINCT zijn eerste album ‘MON VOYAGE’ uit, een album dat binnen een week de gouden status bereikte en de hitlijsten in Nederland, België en Marokko bestormde. Hierna scoorde hij een wereldwijde hit met zijn nummer ‘Ghazali’. Tijdens het WK in Qatar bereikte het nummer een nieuw hoogtepunt met een nummer één positie in de hitlijsten van Marokko en ook hoge posities in maar liefst 18 andere landen. Ter gelegenheid van de release van zijn aankomende album ‘Layali’, staat DYSTINCT in Tolhuistuin voor een exclusieve showcase, waar hij je zal meenemen in een nacht vol liefde, emotie en geluk. 

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • DYSTINCT
DYSTINCT - Ghazali ft. Bryan MG

DYSTINCT

Ghazali ft. Bryan MG

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on