Programma
Dystinct presskit kleur Moisedonkers 32 mb

DYSTINCT

DYSTINCT

donderdag 15 juni 2023

donderdag 15 juni 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van DYSTINCT in Tolhuistuin op donderdag 15 juni is verplaatst naar Paradiso. De aanvangstijd en datum is niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe locatie. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Let op: Op verzoek van de artiest wordt er tijdens de show geen alcohol verkocht in de zaal.

DYSTINCT bracht in 2017 zijn eerste officiële nummer ‘No Ring Ring’ uit en sindsdien geniet de Belgisch-Marokkaanse zanger van succes, vooral in Noord-Afrika en Europa. Dit succes is vooral te danken aan het feit dat hij talen als Frans, Arabisch, Spaans en Engels mengt, waardoor hij meerdere doelgroepen weet aan te spreken.

In 2021 bracht DYSTINCT zijn eerste album ‘MON VOYAGE’ uit, een album dat binnen een week de gouden status bereikte en de hitlijsten in Nederland, België en Marokko bestormde. Hierna scoorde hij een wereldwijde hit met zijn nummer ‘Ghazali’. Tijdens het WK in Qatar bereikte het nummer een nieuw hoogtepunt met een nummer één positie in de hitlijsten van Marokko en ook hoge posities in maar liefst 18 andere landen. Ter gelegenheid van de release van zijn aankomende album ‘Layali’, staat DYSTINCT in Tolhuistuin voor een exclusieve showcase, waar hij je zal meenemen in een nacht vol liefde, emotie en geluk. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • DYSTINCT
DYSTINCT - Ghazali ft. Bryan MG

DYSTINCT

Ghazali ft. Bryan MG

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma