What's on
Donnie website

Donnie - 22:00

Donnie - 22:00

Friday 11 September 2020

Friday 11 September 2020

In Paradiso - Main Hall

Doors: 21:00, Main programme: 22:00

NL
Dit is een programma met zitplaatsen.
Maximaal 2 tickets per persoon.
Legitimatie hoofdkoper vereist aan de zaal.
Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht.

EN
This show is seated.
Maximum of 2 tickets per person.
Main buyer needs to bring ID to the venue.
Tickets are personal and cannot be resold.
  • Program is seated only
  • Limited tickets per person
  • Tickets only sold online

Op vrijdag 11 september geeft Donnie twee concerten in de grote zaal van Paradiso. De concerten vinden plaats om 19:00 en 22:00. Elke show is toegankelijk voor maximaal 250 bezoekers.

De Fenomeen. Maradonnie. Leipie van het plein. Met zijn vindingrijke wordplay en door Bas Bron geproduceerde beats veroverde de Amsterdamse rapper snel zijn plek aan de Nederlandse top. Zijn debuutalbum ‘Mannelogie’ werd een van de meest spraakmakende hiphopreleases uit 2015. Met de daaropvolgende albums ‘Loei Ordinair’ en ‘BFMJT’ werkt Donnie zijn sound nog verder uit.

Hier bleef het natuurlijk niet bij. De track ‘Snelle Planga’ ging met bijna 2 miljoen streams viral in 2018; wederom bewees Donnie dat hij een meester is in het creëren van hypes. In 2019 bracht hij zijn album ‘Door Het Licht’ uit, met tracks als ‘Barry Hayze’ en ‘Kwijt’. Eerder dit jaar stond de viralkoning voor het eerst in de grote zaal van Paradiso. Nu keert hij terug naar dezelfde plek, maar dan met optredens voor een kleiner aantal bezoekers.

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Donnie
Hqdefault 200708 155425

Donnie

Quarantaine

Accept the preferences cookies to view the video.
Hqdefault 200708 155425 1

Donnie ft. Willie Wartaal

Barry Hayze

Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on