What's on
Doemaar

Doe Maar

Doe Maar

Tuesday 16 November 2021

Tuesday 16 November 2021

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Main programme: 20:30

Vanwege ziekte van zanger en bassist Henny Vrienten gaan de concerten van Doe Maar niet door en zullen deze ook niet in een later stadium worden ingehaald.

Henny en de andere Doe Maar leden, alsmede de crew en natuurlijk alle fans, keken enorm uit naar de afscheidstournee. We betreuren allen dat de tour geen doorgang kan vinden en wensen Henny veel beterschap en sterkte.
Alle kaartkopers worden per mail geïnformeerd via MOJO of Ticketmaster en krijgen hun aankoopbedrag van de tickets automatisch teruggestort. 

We vragen iedereen de privacy van Henny en zijn gezin te respecteren.  

Dit is het verplaatste programma van 19 november 2020. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor deze datum.

Doe Maar ontketende begin jaren tachtig een ware rage in Nederland die vergelijkbaar was met die van The Beatles in hun hoogtijdagen. De Nederpopband scoorde grote hits als 'Doris Day', 'Is Dit Alles', 'De Bom', '1 Nacht Alleen' en 'Pa'. Een aantal maal keerde de band, waarvan Henny Vrienten en Ernst Jansz de bekendste leden zijn, terug op het podium, onder meer voor optredens in De Kuip en bij Symphonica in Rosso. 

In 2018 werd het veertigjarig jubileum van Doe Maar gevierd met een uitgebreide uitverkochte clubtour. "De bedoeling van onze vorige tournee was dat we terug wilden naar het clubcircuit, waar we vroeger niet konden spelen omdat we te groot waren. Wij wilden weer naar de kleine clubs, zoals we begonnen zijn, dichtbij de mensen. Dat is ons zo goed bevallen, dat we onszelf afvroegen: 'Waarom doen we dit niet nóg een keer?'. Dus dat gaan we doen," aldus Henny Vrienten. Ernst Jansz: "Met z’n vieren, lijf aan lijf, samen met onze vertrouwde blazerssectie op zo’n klein podium. Ik kijk er nu al heel erg naar uit." En dus staat Doe Maar in oktober en november voor het eerst sinds 2012 weer op het podium van Paradiso.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Doe Maar
Hqdefault 200702 163607

Is Dit Alles

Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on