What's on
Deadletter press

DEADLETTER + Marathon

DEADLETTER + Marathon

Wednesday 11 October 2023

Wednesday 11 October 2023

In Tolhuistuin - Club

Doors: 19:30, Support: 18:00, Main programme: 21:00

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023. Let op: er geldt een maximum van 100 aanmeldingen bij dit concert. Op dit moment zijn de aanmeldingen vol. Kun je niet meer? Mail dan naar [email protected] zodat je nog iemand anders blij kunt maken met jouw plekje.

Please note: Tickets for this concert will be sent by e-mail two days in advance.

Na een zinderende show op London Calling afgelopen mei komt DEADLETTER terug voor een eigen headlineshow in de Tolhuistuin. Binnen een paar nummers wist frontman Zac Lawrence het festivalpubliek om zijn vinger te winden en in een kolkende massa te veranderen. De zeskoppige band maakt high energy postpunk compleet met manische saxofoon. Invloeden zijn er net zo makkelijk van LCD Soundsystem als The Fall. Met slechts vier singles uit is het nu al een van de meest veelbelovende artiesten van het Verenigd Koninkrijk.

View event on Facebook

Line-up

Club

  • DEADLETTER

Gratis met de Indiestadpas 2023

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023 met een beperking van 100 aanmeldingen. De pas is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

DEADLETTER

DEADLETTER

Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on