Programma
Deadletter press

DEADLETTER + Marathon

DEADLETTER + Marathon

woensdag 11 oktober 2023

woensdag 11 oktober 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023. Let op: er geldt een maximum van 100 aanmeldingen bij dit concert. Op dit moment zijn de aanmeldingen vol. Kun je niet meer? Mail dan naar [email protected] zodat je nog iemand anders blij kunt maken met jouw plekje.

Let op: Tickets worden 2 dagen voor aanvang van het concert verstuurd.

Na een zinderende show op London Calling afgelopen mei komt DEADLETTER terug voor een eigen headlineshow in de Tolhuistuin. Binnen een paar nummers wist frontman Zac Lawrence het festivalpubliek om zijn vinger te winden en in een kolkende massa te veranderen. De zeskoppige band maakt high energy postpunk compleet met manische saxofoon. Invloeden zijn er net zo makkelijk van LCD Soundsystem als The Fall. Met slechts vier singles uit is het nu al een van de meest veelbelovende artiesten van het Verenigd Koninkrijk. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Deadletter

Gratis met de Indiestadpas 2023

Dit speciale evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023 met een beperking van 100 aanmeldingen. De pas is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

DEADLETTER

DEADLETTER

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma