Danagavanski web 1

Dana Gavanski + Naima Bock + Naima bock

Dana Gavanski + Naima Bock + Naima bock

Wednesday 28 September 2022

Wednesday 28 September 2022

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 19:30, Support: 19:00, Main programme: 21:00

De Servisch-Canadese singer-songwriter Dana Gavanski maakt delicaat klinkende folk. Na de release van haar debuut-EP ontdekte ze nieuwe geluidstexturen door de toevoeging van een volwaardige band, terwijl ze het intieme karakter van haar liedjes in stand hield. Dat verwerkte ze op haar elegante debuutalbum ‘Yesterday Is Gone’, dat begin 2020 verscheen en waarop naar eigen zeggen echo’s van Vashti Bunyan en hints naar de muziek van Cate Le Bon te horen zijn. De productie lag in handen van Mike Lindsay, ook wel bekend van Tunng en LUMP. 

Support act: Naima Bock

View event on Facebook

Line-up

Upstairs Room

  • Dana Gavanski
  • Naima Bock

Gratis met de Indiestadpas 2022

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2022. De Indiestadpas 2022 is vanaf nu verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Meld je aan voor dit concert via onderstaande link.

Hqdefault 220301 134551

Dana Gavanski

Yesterday Is Gone

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on