Programma
Danagavanski web 1

Dana Gavanski + Naima Bock + Naima bock

Dana Gavanski + Naima Bock + Naima bock

woensdag 28 september 2022

woensdag 28 september 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Dit is het verplaatste concert van 18 maart 2022. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail van ons met verdere informatie.

De Servisch-Canadese singer-songwriter Dana Gavanski maakt delicaat klinkende folk. Na de release van haar debuut-EP ontdekte ze nieuwe geluidstexturen door de toevoeging van een volwaardige band, terwijl ze het intieme karakter van haar liedjes in stand hield. Dat verwerkte ze op haar elegante debuutalbum ‘Yesterday Is Gone’, dat begin 2020 verscheen en waarop naar eigen zeggen echo’s van Vashti Bunyan en hints naar de muziek van Cate Le Bon te horen zijn. De productie lag in handen van Mike Lindsay, ook wel bekend van Tunng en LUMP. 

Support act: Naima Bock

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Dana Gavanski
  • Naima Bock

Gratis met de Indiestadpas 2022

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2022. De Indiestadpas 2022 is vanaf nu verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Meld je aan voor dit concert via onderstaande link.

Hqdefault 220301 134551

Dana Gavanski

Yesterday Is Gone

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma