What's on
Dan Mangan Pink Sweater Credit Jonah Atkins web

Dan Mangan

Dan Mangan

maandag 4 maart 2024

maandag 4 maart 2024

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 19:00, Main programme: 19:30

Dan Mangan staat bekend om zijn oprechte teksten en soulvolle melodieën, waarvoor hij al twee JUNO Awards en twee Polaris Music Awards won. Naast het uitbrengen van zijn eigen werk schreef de Canadees afgelopen decennia soundtracks voor meerdere films en tv-shows en publiceerde hij artikelen voor onder andere The Guardian. In zijn muziek komen gevoelige thema’s als identiteit, liefde en vaderschap aan bod, waarmee hij het publiek weet te raken. De indiefolkzanger keert in 2024 terug naar Paradiso, waar ook nummers van zijn zesde album ‘Being Somewhere’ dat hij in samenwerking met Radiohead producer Drew Brown in 2022 uitbracht, de revue zullen passeren. Van dit album zijn de eerste singles, 'Say When' & 'Just Know It', uit.

Line-up

Upstairs Room

  • Dan Mangan
Dan Mangan

Dan Mangan

Say When

Accept the preferences cookies to view the video.

Wat het Sugar Mountain Blog schreef bij zijn bezoek aan Amsterdam in 2018:

Onderstaand blog is gepubliceerd voor Dan Mangans show op 15 november 2018, toen hij in de Tuinzaal optrad van Paradiso Noord in een aansprekende double headlining bill met collega Laura Gibson. 

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on