Programma
Dan Mangan Pink Sweater Credit Jonah Atkins web

Dan Mangan

Dan Mangan

maandag 4 maart 2024

maandag 4 maart 2024

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Dan Mangan staat bekend om zijn oprechte teksten en soulvolle melodieën, waarvoor hij al twee JUNO Awards en twee Polaris Music Awards won. Naast het uitbrengen van zijn eigen werk schreef de Canadees afgelopen decennia soundtracks voor meerdere films en tv-shows en publiceerde hij artikelen voor onder andere The Guardian. In zijn muziek komen gevoelige thema’s als identiteit, liefde en vaderschap aan bod, waarmee hij het publiek weet te raken. De indiefolkzanger keert in 2024 terug naar Paradiso, waar ook nummers van zijn zesde album ‘Being Somewhere’ dat hij in samenwerking met Radiohead producer Drew Brown in 2022 uitbracht, de revue zullen passeren. Van dit album zijn de eerste singles, 'Say When' & 'Just Know It', uit.

Line-up

Bovenzaal

  • Dan Mangan
Dan Mangan

Dan Mangan

Say When

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Het Sugar Mountain Blog over zijn bezoek aan Amsterdam in 2018:

Onderstaand blog is gepubliceerd voor Dan Mangans show op 15 november 2018, toen hij in de Tuinzaal optrad van Paradiso Noord in een aansprekende double headlining bill met collega Laura Gibson. 

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma