Beharie Are You There Boy Tour Photo photo by Shawn Arvind mb

Beharie

vrijdag 19 april 2024

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 19:00, Main programme: 19:30

Ticket € 14,00

For members

Price including € 2,00 service fee
Excluding € 4,00 monthly membership

Price including € 2,00 service fee
Excluding € 4,00 monthly membership

Zoals een warme omhelzing. Zo voelt het om jezelf onder te dompelen in het muzikale universum van Beharie. Met wortels in indie en soul met een singer-songwriter tekstuele stijl, brengt Beharie een rauwheid over die zowel kwetsbaar als zelfverzekerd durft te zijn. Deze combinatie heeft hem toegewijde fans en lovende recensies opgeleverd.

Beharie blijft nieuwe en spannende horizons verkennen met zijn vermogen om emoties uit te drukken met een warm, soulvol en tijdloos geluid. Dit jaar zal hij de wereld meenemen op een epische muzikale reis met de release van zijn langverwachte debuutalbum 'Are You There, Boy?'.

Het project is een soulvolle, muzikale reis met verhalen van een complex personage dat verlangt naar ware connecties. Het album duikt in verschillende facetten van Beharie's leven, prachtig uitgedrukt door twaalf boeiende nummers die samen meeslepende verhalen vertellen over identiteit, queer liefde, zelfverzekerdheid, kwetsbaarheden en de aangrijpende ervaring van eenzaamheid.

View event on Facebook

Line-up

Upstairs Room

  • Beharie
Beharie

Beharie

Love Me

Beharie op Spotify

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on