Programma
Beharie Are You There Boy Tour Photo photo by Shawn Arvind mb

Beharie

Beharie

vrijdag 19 april 2024

vrijdag 19 april 2024

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Zoals een warme omhelzing. Zo voelt het om jezelf onder te dompelen in het muzikale universum van Beharie. Met wortels in indie en soul met een singer-songwriter tekstuele stijl, brengt Beharie een rauwheid over die zowel kwetsbaar als zelfverzekerd durft te zijn. Deze combinatie heeft hem toegewijde fans en lovende recensies opgeleverd.

Beharie blijft nieuwe en spannende horizons verkennen met zijn vermogen om emoties uit te drukken met een warm, soulvol en tijdloos geluid. Dit jaar zal hij de wereld meenemen op een epische muzikale reis met de release van zijn langverwachte debuutalbum 'Are You There, Boy?'.

Het project is een soulvolle, muzikale reis met verhalen van een complex personage dat verlangt naar ware connecties. Het album duikt in verschillende facetten van Beharie's leven, prachtig uitgedrukt door twaalf boeiende nummers die samen meeslepende verhalen vertellen over identiteit, queer liefde, zelfverzekerdheid, kwetsbaarheden en de aangrijpende ervaring van eenzaamheid.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Beharie
Beharie

Beharie

Love Me

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Beharie op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma